Περιοχή: Λυκαβηττός

Calisthenics Gym - Αθήνα

Καλλισθενική Γυμναστική - Αθήνα - Αμπελόκηποι

Η φιλοσοφία μας

Το  γυμναστήριο  Body Challenge  λειτουργεί από το 2013  στην Αθήνα προσφέροντας προγράμματα Calisthenics (Καλλισθενική Γυμναστική) και έχει ως προτεραιότητα να προτρέψει τους ασκούμενους να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν τη γυμναστική ως μέσο σωματικής και ψυχικής ευεξίας και υγείας.

Δημιουργήσαμε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον στην Αθήνα  όπου συνδυάζοντας τη θετική διάθεση με την επιστημονική γνώση δεσμευόμαστε να καθοδηγούμε και να ενθαρρύνουμε τους ασκούμενους να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Διαβάστε Περισσότερα για το Body Challenge Gym  Γυμναστηριο – Calisthenics .

 Αθήνα |  Αμπελόκηποι | Λυκαβηττός | Κολωνάκι | Πλατεία Μαβίλη | Γουδί

Τι είναι το Calisthenics

Η Καλλισθενική γυμναστική είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα προπόνησης σχεδιασμένο έτσι ώστε να βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και να αναπτύσσει τον μυικό τόνο.

Στο μάθημα Calisthenics θα ασκηθείς μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ασκήσεων αποκλειστικά με το βάρος του σωματος.

Το μεγαλύτερο μέρος του ασκησιολογίου προέρχεται από την ενόργανη γυμναστική όπως στηρίξεις στα χέρια (π.χ.κατακόρυφο), κυβισθήσεις, αιωρήσεις, εξαρτήσεις από μονοζυγα και κρίκους, ασκήσεις ευλυγισίας (π.χ.σπαγγατ,γέφυρες).

Με το Calisthenics training θα έχεις εντυπωσιακά οφέλη στη μυική ενδυνάμωση, το νευρομυικό συντονισμό, την ευλυγισία και την ευκινησία(mobility).

Θα ενεργοποιήσεις τις μυικές ομάδες του κορμου με έναν μοναδικό τρόπο σε σχέση με τα συνήθη προγράμματα γυμναστικής, ενώ θα δεις τον εαυτό σου να εκτελεί δεξιότητες(ασκήσεις) άκρως εντυπωσιακές κ απαιτητικές!

Small Groups ή Personal Training;

Η προπόνηση σε Calisthenics Small Groups αποτελεί τη νέα τάση της εποχής αφού συνδυάζει σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητατου personal training με τη παρακίνηση και το ευχάριστο κλίμα της ομαδικής εκγύμνασης. Τα τμήματα γυμναστικής είναι πάντα ολιγομελή, 1 εώς 10 άτομα, ώστε ο γυμναστής να είναι σε θέση να παρέχει σωστή και ασφαλή καθοδήγηση. 

To Calisthenics – Personal Training  απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις προσωπικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως έλλειψης χρόνου και παρακίνησης ή τυχόν τραυματισμών και άλλων θεμάτων υγείας, το Personal Training δεν είναι απλά επιλογή αλλά ανάγκη.

Ελάτε σήμερα στο Body Challenge Gym – Calisthenics. Το πρώτο μάθημα εντελώς Δωρεάν. 

Διαβάστε περισσότερα για Calisthenics Γυμναστήριο στην Αθήνα

1ο Μάθημα Δωρεάν

Πατήστε εδώ για μία Προπόνηση Γνωριμίας!

Tο 1ο μάθημα Δωρεάν! Ελάτε να γνωριστούμε απο κοντά!

Calisthenics στην Αθήνα