Περιοχή: Λυκαβηττός

Γυμναστήριο Body Challenge (Αμπελόκηποι)

Cross Training - Calisthenics - Boxing - Pilates Mat - Reformer - Yoga

1ο Μάθημα Δωρεάν

Πατήστε εδώ για μία Προπόνηση Γνωριμίας!

Η Φιλοσοφία μας

Το  Body Challenge Gym λειτουργεί από το 2013 ως Γυμναστήριο Cross Training στην περιοχή Αμπελόκηποι έχοντας προτεραιότητα να προτρέψει τους ασκούμενους να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν τη γυμναστική ως μέσο σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Δημιουργήσαμε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον στην περιοχή Αμπελόκηποι , Αθήνα, όπου συνδυάζοντας τη θετική διάθεση με την επιστημονική γνώση δεσμευόμαστε να καθοδηγούμε και να ενθαρρύνουμε τους ασκούμενους να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Διαβάστε Περισσότερα για το Body Challenge Gym 

 Γυμναστήριο Cross Training – Αμπελόκηποι

Τι είναι το Cross Training

Το Cross Training αποτελεί συνδυασμό διαφορετικών μορφών και συστημάτων προπόνησης με στόχο τη βελτιστοποίηση όλων των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης των ασκούμενων.

Με το Cross Training μπορείτε:

  • Να απελευθερωθείτε από το περιττό βάρος.
  • Να αυξήσετε τη μυϊκή σας δύναμη και να αποκτήσετε ακρίβεια και νευρομυϊκό συντονισμό.
  • Να βελτιώσετε την ισορροπία, την ευλυγισία και τη φυσική αντοχή σας.
  • Να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία σας.

Ασκηθείτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων γυμναστικής και εξοπλισμού όπως ιμάντες (TRX), Bosu®, Kettlebells, Medicine balls, Fitballs, Rubber Bands, Plyo Boxes, Equalizers, Bodyweight exercises, Dumpbells, Body Pumps.

Small Group ή Personal Training;

Η προπόνηση σε Cross Training – Mini Groups αποτελεί τη νέα τάση της εποχής αφού συνδυάζει σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα του personal training με τη παρακίνηση και το ευχάριστο κλίμα της ομαδικής εκγύμνασης. Τα τμήματα γυμναστικής είναι πάντα ολιγομελή, 1 εώς 8 άτομα, ώστε οι γυμναστές να είναι σε θέση να παρέχει σωστή και ασφαλή καθοδήγηση. 

Το Cross Training – Personal Training απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις προσωπικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως έλλειψης χρόνου και παρακίνησης ή τυχόν τραυματισμών και άλλων θεμάτων υγείας, το Personal Training δεν είναι απλά επιλογή αλλά ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα για γυμναστική Mini Group Cross Training  στην περιοχή Αμπελόκηποι.

Ελάτε σήμερα στο Body Challenge … Το πρώτο μάθημα εντελώς Δωρεάν. 

Cross Training – Γυμναστήριο Αμπελόκηποι

Tο 1ο μάθημα Δωρεάν! Ελάτε να γνωριστούμε απο κοντά!

Cross Training - Yoga - Pilates στην περιοχή Αμπελόκηποι, Αθήνα