Περιοχή: Λυκαβηττός

Tο 1ο workout Δωρεάν! Ελάτε να γνωριστούμε απο κοντά!

Body Challenge

Workouts

  • Small Group Training
  • Personal Training

Η προπόνηση σε Small Groups αποτελεί τη νέα τάση της εποχής αφού συνδυάζει σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητατου personal training με τη παρακίνηση και το ευχάριστο κλίμα της ομαδικής εκγύμνασης.

Τα τμήματα είναι πάντα ολιγομελή, 2 εώς 8 άτομα, ώστε ο γυμναστής να είναι σε θέση να παρέχει σωστή και ασφαλή καθοδήγηση.Το πρόγραμματων ασκήσεων που ακολουθεί το κάθε group είναι σχεδιασμένο πάντα ανάλογα με τους στόχους και το επίπεδο των συμμετεχόντων, ώστε ο κάθε ασκούμενος να λαμβάνει τα μέγιστα οφέλη από την προπόνηση του.

Το Personal Training απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις προσωπικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως έλλειψης χρόνου και παρακίνησης ή τυχόν τραυματισμών.. το Personal Training δεν είναι απλά επιλογή αλλά ανάγκη.

Σύντομα θα ανακαλύψετε πως η εξειδικευμένη εκγύμναση που προσφέρει το Personal Training, σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση και τη θετική ενέργεια, μπορεί να φέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.