Περιοχή: Λυκαβηττός

Body Challenge - Studio Pilates & Yoga

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

Η Φιλοσοφία μας

Το  Body Challenge – Pilates & Yoga Studio λειτουργεί από το 2013  στην περιοχή Αμπελόκηποι – Λυκαβηττός έχοντας προτεραιότητα να προτρέψει τους ασκούμενους να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν τη γυμναστική ως μέσο σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Δημιουργήσαμε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον στην περιοχή Αμπελόκηποι , Αθήνα, όπου συνδυάζοντας τη θετική διάθεση με την επιστημονική γνώση δεσμευόμαστε να καθοδηγούμε και να ενθαρρύνουμε τους ασκούμενους να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Διαβάστε Περισσότερα για το Body Challenge Gym 

 Στούντιο Γιόγκα & Πιλάτες – Αμπελόκηποι/Κολωνάκι/Λυκαβηττός 

Τι είναι το Pilates Mat & Reformer

Η μέθοδος Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του πυρήνα(κοιλιακοί-ραχιαίοι), τη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, τη βελτίωση της στάσης σώματος και τον έλεγχο της αναπνοής.Οι ασκήσεις είναι χωρισμένες σε επίπεδα έτσι ώστε ο γυμναστής να μπορεί να καθοδηγεί, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, ασκούμενους  με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Στο Pilates Mat το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος  εκτελείτε στο στρώμα, ενώ η χρήση ειδικού εξοπλισμού όπως Magic Circle, Therabands, Foamrolles προσδίδει μία διαφορετική διάσταση σε ένα μάθημα Πιλάτες.

Στο Pilates Reformer το πρόγραμμα εκτελείτε εξ’ ολοκλήρου πάνω στα ειδικά “Κρεβάτια”(Reformer) που επιτρέπουν την ασφαλή εκτέλεση μίας τεράστιας γκάμας ασκήσεων προσαρμοσμένες στο επίπεδο του κάθε ασκούμενου ξεχωριστά!Η χρήση των ελατηρίων που διαθέτουν τα Reformer δίνει τη δυνατότητα στο γυμναστή να αυξομειώνει το βαθμό δυσκολίας της κάθε άσκησης εύκολα και γρήγορα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Small Group ή Personal Training;

Η προπόνηση σε Pilates – Small Groups αποτελεί τη νέα τάση της εποχής αφού συνδυάζει σε μεγάλο βαθμό την αποτελεσματικότητα του personal training με τη παρακίνηση και το ευχάριστο κλίμα της ομαδικής εκγύμνασης. Τα τμήματα γυμναστικής είναι πάντα ολιγομελή, 1 εώς 8 άτομα, ώστε οι γυμναστές να είναι σε θέση να παρέχει σωστή και ασφαλή καθοδήγηση. 

Το Pilates – Personal Training απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις προσωπικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως έλλειψης χρόνου και παρακίνησης ή τυχόν τραυματισμών και άλλων θεμάτων υγείας, το Personal Training δεν είναι απλά επιλογή αλλά ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα για το  Studio Pilates -Body Challenge  στην περιοχή Αμπελόκηποι.

Ελάτε σήμερα στο Body Challenge … Το πρώτο μάθημα εντελώς Δωρεάν. 

Yoga & Pilates Studio  Αμπελόκηποι, Κολωνάκι, Λυκαβηττός

1ο Μάθημα Δωρεάν

Πατήστε εδώ για μία Προπόνηση Γνωριμίας!

Trainers

Αναστασία
Κοντογιώργου
Trainer
Δημήτρης
Κωστόπουλος
Owner, Trainer
Άντρεα
Ασημώση
Trainer
Αχιλλέας
Οικονομάκης
Trainer

Tο 1ο μάθημα Δωρεάν! Ελάτε να γνωριστούμε απο κοντά!

Cross Training - Yoga - Pilates στην περιοχή Αμπελόκηποι, Αθήνα